BEHANDELINGEN
MICROBLADING

Microblading is dé nieuwe trend binnen semi-permanente make-up, het is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u lang plezier van heeft.
Microblading is een handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een blade wordt ingezet. De blade bestaat uit hele fijne naaldjes waarmee er flinterdunne krasjes in . . . . . . .

POWDERBROWS
Browstudio by Jann Lichtenvoorde
Semi permanente make-up Lichtenvoorde en groenlo

De powderbrow of ook wel de schaduwtechniek genoemd, zorgt voor zachte poederachtige wenkbrauwen. De wenkbrauwen zullen zacht overkomen maar zijn zeker aanwezig. Er wordt door de poeder techniek een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd (ombre). Hierdoor ontstaat een zachte wenkbrauw na genezing. ………

 

COMBI BROWS
Browstudio by Jann Lichtenvoorde

De naam verraad het al een beetje, combi brows is een combinatie van twee behandelmethoden. Vanuit de microblading methode worden haartjes stuk voor stuk getekend. De haartjes worden alleen aan het begin van de wenkbrauw gepigmenteerd, dit resulteert in een mooi en natuurlijke uitstraling en de rest wordt ingekleurd met ……..

 

EYELINER

Wil jij ook nooit meer een ‘blote billen gezicht’ en altijd sprekende ogen? Dan is een permanente eyeliner de perfecte behandeling voor jou! De eyeliner wordt  tussen en/of boven de wimperhaartjes gepigmenteerd, in de kleur zwart of bruin……..

wenkbrauwen Lichtenvoorde, wenkbrauwen Groenlo, wenkbrauwen Winterswijk, wenkbrauwen Doetinchem,
HENNA BROWS

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna wenkbrauwen. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren……wenkbrauwen Zieuwent, wenkbrauwen lievelde, 

BROW LIFT

Groeien jouw wenkbrauw haartjes alle kanten op, behalve de juiste? Of heb je “wilde” wenkbrauwen? Dan is de Brow Lift (ook wel de Brow Lamination genoemd) dé behandeling voor jou. Brow Lift is de allernieuwste trend op het gebied van brow styling, en het creëren van ”fluffy brows” ……….