PERMANENTE EYELINER
Algemene informatie

Wil jij ook nooit meer een ‘blote billen gezicht’ en altijd sprekende ogen?
Dan is een permanente eyeliner de perfecte behandeling voor jou! per make-up Lichtenvoorde
De eyeliner wordt  tussen en/of boven de wimperhaartjes gepigmenteerd, in de kleur zwart of bruin. Beautysalon by Jann is gespecialiseerd in het aanbrengen van een natuurlijke permanente eyeliner die bij uw gezicht past.

Zo kunt u altijd genieten van sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner

Voor & na
De behandeling

Eerst brengen we met ‘gewone’ make-up een lijntje op uw ooglid/oogleden aan. Omdat dit niet permanent is, ziet u direct wat het resultaat kan zijn. Bent u niet direct tevreden over de contouren en pigmentkleur, dan passen we dit eenvoudig aan. We herhalen dit proces totdat u voor de volle 100% tevreden bent met de getekende eyeliner.
Hierna beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up op uw ooglid/oogleden. Al na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar.
De behandeling is altijd inclusief 1 nabehandeling (4 tot 6 weken later). Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, uw huid licht kan gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken want dit hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling.

Wat zijn de voordelen van een permanente eyeliner?

Een permanente eyeliner is ideaal voor mensen die zonder make-up een vollere oogopslag willen, minder tijd aan make-up willen besteden, sporten, graag zwemmen, een sauna bezoeken, een make-up allergie of snel tranende ogen hebben, niet handig zijn in het aanbrengen van make-up of geen vaste hand hebben of een bril of lenzen dragen.

Voor een permanente eyeliner kunt u kiezen voor de volgende behandelingen: eyeliner boven, eyeliner onder of eyeliner boven én onder het oog

Bij Beautysalon by Jann kunt u NIET terecht voor een eyeliner met een wing.

PRIJSLIJST EYELINER
Opzetten permanente eyeliner

Eyeliner boven + onder            € 295,-
Eyeliner boven                          € 195,-
Eyeliner onder                           € 165,-

Touch up behandeling

Touch-up eyeliner onder EN boven
Touch-up binnen 0-3 maanden           € 50,-
Touch-up binnen 1,5 jaar                    € 90,-
Touch-up binnen 1,5 jaar- 2 jaar          € 115,-
Touch-up eyeliner onder OF boven
Touch-up binnen 0-3 maanden           €  50,-
Touch-up binnen 1,5 jaar                    €  75,-
Touch-up binnen 1,5 jaar- 2 jaar          € 100,-

Touch up elders opgezet

Wanneer de eyeliner nog goed zichtbaar is gelden dezelfde touch up prijzen als voor mijn bestaande klanten. Is de eyeliner niet meer goed zichtbaar? Stuur me dan een mailtje met een foto van je ogen info@by-jann.nl