Kids portret - minishoot

MINISHOOT ACTIE;

Een portret van jouw kind aan de muur, hoe tof is dat?! Met de unieke portretten op een zwarte of witte achtergrond zorg jij voor een eyecatcher in huis! Ook zijn de portretten leuk om als herinnering te hebben. Of maak er een jaarlijkse traditie van en zie zo de groei van jouw kind.

Kinderen zijn puur. Als ze lachen, dan lachen ze ook écht. Het is prachtig om zo’n lachend gezichtje te fotograferen, maar de serieuze blikken zijn minstens zo intrigerend. Het is heel fascinerend om een serieuze blik te vangen, omdat die iets zegt over de persoonlijkheid van het kind. Zo vertelt elk beeld en elke gezichtsuitdrukking een eigen verhaal.


Mooie,  pure, krachtige & expressieve portretten die indruk maken.
– 1 kind
– 20 minuten fotografie bij mij in de studio
– 2 foto’s zorgvuldig bewerkt in kleur en zwartwit.
– Keuze uit een witte en/of zwarte achtergrond
– Online galerij om zelf de foto’s te selecteren
– Kindje moet zelfstandig kunnen zitten, vaak is dit v.a. 8 maanden.


NU VOOR MAAR € 79,-                                                VOL = VOL

Extra informatie.

– Extra foto’s kun je bij bestellen voor € 12,50 deze ontvang je in kleur en zwartwit

– Deze shoot is alleen te boeken op georganiseerde fotoshoot dagen. (maak hieronder online je afspraak) Heb je meerdere kindjes die je op de foto wilt? Boek dan de afspraken achter elkaar in en ontvang 10% korting.

– Wil je de fotoshoot cadeau geven voor vaderdag? Maar is er geen datum meer beschikbaar voor 19 juni? Plan dan later een afspraak in, geef dit aan mij door, zodat ik je een voucher kan sturen via de mail. Zo kun je toch wat tastbaars geven!

– Kledingadvies ontvang je per mail.

– Online galerij ontvang je binnen 1 á 2 dagen, de bewerkte foto’s ontvang je binnen 1 á 2 weken (ik streef erna om de shoots die voor 19 juni ingepland staan, voor vaderdag af te hebben)