MICROBLADING
'Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat
ze geven het gezicht expressie en uitstraling'
Algemene informatie

Microblading is een handmatige methode. Bij deze techniek gebruiken we een speciale pen met een blade. Deze blade bestaat uit hele fijne naaldjes waarmee er flinterdunne krasjes in de huid worden gemaakt. Deze krasjes vullen we in met pigment, en als resultaat krijg je ‘hairstrokes’. Hierdoor lijkt de wenkbrauw weer voller , en wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd. Daarnaast is de behandeling ideaal om een té dunne, té korte of juist een té schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk om een geheel nieuwe wenkbrauw te creëren. wenkbrauwen Lichtenvoorde

Dus wil je meer weten over behandeling? Kijk dan eens onder het tabblad ‘blog’.
Hier staat meer informatie over hoe de vorm van de wenkbrauwen worden bepaald tijdens de behandeling, en voorbeelden van hoe de wenkbrauwen eruit zien na genezing.

Binnen de semi- permanente make-up hebben we ook verschillende technieken, je kunt namelijk ook kiezen voor de  ‘powderbrows/ombrebrows‘ of de  combibrows.

Voor & na
permanente make up Lichtenvoorde Groenlo Winterswijk lievelde harreveld Doetinchem
Browstudio by Jann Lichtenvoorde
Semi permanente make-up

x

Heb je interesse in semi permanente make-up voor de wenkbrauwen?
Lees dan zeker ook even de algemene informatie en de contra indicaties door.
Deze kun je hier vinden. Twijfel je nog? Plan dan gerust een vrijblijvend gratis intake gesprek in.

Onder het tabblad ‘blog’ heb ik nog extra leuke informatie over de behandeling, zoals hoe het uittekenen van de wenkbrauwvorm te werk gaat, maar ook meer voorbeelden hoe de wenkbrauwen er uit zien na genezing.

daarnaast permanente make-up in  groenlo. en wenkbrauwen groenlo,
daarnaast ook permanente make-up in aalten. en ook wenkbrauwen in aalten.
Bovendien ook Permanente make-up in lichtenvoorde,en wenkbrauwen in lichtenvoorde. daarnaast ook permanente make-up winterswijk,en  wenkbrauwen winterswijk