DE
BEHANDELINGEN
WELKOM BIJ THUISSTUDIO BY-JANN!

Welkom bij thuisstudio By-Jann! Leuk dat je de tijd wilt nemen om je te verdiepen in de behandelingen van By-Jann en wat ik wellicht voor je kan betekenen.
Hieronder vind u een overzicht van de diverse aanbod van behandelingen, als je ze aanklinkt vind je meer informatie over de behandelingen. Janitte is sinds 2015 all-round schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up o.a. microblading, permanente eyeliner en huidverbetering.

‘We willen dat je er als je zelf uitziet, maar dan beter’

Mocht u verder nog vragen hebben mag u altijd contact opnemen of een afspraak inplannen voor een vrijblijvend advies gesprek.

MICROBLADING WENKBRAUWEN

Microblading is dé nieuwe trend binnen semi-permanente make-up, het is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u lang plezier van heeft.
Microblading is een handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een blade wordt ingezet. De blade bestaat uit hele fijne naaldjes waarmee er flinterdunne krasjes in . . . . . . .

EYELINER

Een behandeling met een dermapen is een vorm van microneedling. De dermapen bevat minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen. Hierdoor worden kleine niet zichtbare kanaaltjes in de huid gevormd. Door deze kanaaltjes wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces . . . . . . . . . .

FRUITZUUR PEELING

Een peeling (van het Engelse ‘peel’ is pellen) is een dermatologische handeling die tot doel heeft de huid af te pellen (dunner maken), zodat er een mooie, frisse en jong uitziende huid terug komt.
Een huid waar u elke dag weer blij van wordt. Met een stralende teint, minder vlekjes, littekens (als gevolg van acne), mee-eters, lijntjes en rimpels.

In de salon werken we met glycolzuur. Glycolzuur wordt gewonnen uit rietsuiker en is het meest gebruikte en bekende AHA zuur (alfa hydroxy zuur). Glycolzuur heeft van alla AHA’s de kleinste molecuulstructuur, en daardoor kan het diep in de huid door dringen . . . . . . . .

MICRONEEDLING

Een behandeling met een dermapen is een vorm van microneedling. De dermapen bevat minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen. Hierdoor worden kleine niet zichtbare kanaaltjes in de huid gevormd. Door deze kanaaltjes wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid op gang komt. Voorheen werd er veelal gebruik gemaakt van een roller of een ‘stampertje’ met naaldjes. De dermapen werkt echter sneller, effectiever en nauwkeuriger. De naaldjes gaan met een hoge snelheid loodrecht de huid in, hierdoor wordt de huid meer geactiveerd en minder beschadigd.
De behandeling kan worden ingezet  . . . . . . .