POWDER BROWS
' Hoe fijn zou het zijn om iedere dag op te staan
met perfecte wenkbrauwen? '
Algemene informatie powderbrows

Bij powderbrows/ombrebrows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent!

Kies jij liever voor een natuurlijk resultaat? Of wil jij een toch wat meer opvallende wenkbrauw? Kortom alles is mogelijk met powderbrows!

De voordelen van powderbrows: geschikt is voor alle huidtype, super mooi zacht en natuurlijk resultaat, de kleur van de pigment vervaagd heel mooi en geleidelijk.

Past powderbrows niet bij jou? kijk dan eens bij de andere technieken microblading & combibrows.

Voor & na
Browstudio by Jann LichtenvoordeBrowstudio by Jann Lichtenvoorde
Browstudio by Jann Lichtenvoorde
Semi permanente make-up

Wil je meer informatie weten over de behandelng? Lees dan zeker ook even de algemene informatie en de contra indicaties door. Deze kun je hier vinden.
Twijfel je nog? Plan dan gerust een vrijblijvend gratis intake gesprek in.

In het tabblad ‘blog’ heb ik nog extra leuke informatie over de behandeling, zoals hoe het uittekenen van de wenkbrauwvorm te werk gaat, maar ook meer voorbeelden hoe de wenkbrauwen er uit zien na genezing.

Zoals permanente make-up in  groenlo. dus ook wenkbrauwen groenlo,
daarnaast ook permanente make-up in aalten. en ook wenkbrauwen in aalten.
Bovendien ook Permanente make-up in lichtenvoorde,en wenkbrauwen in lichtenvoorde. Bovendien ook permanente make-up winterswijk,en  wenkbrauwen winterswijk

BOEK HIER ONLINE UW AFSPRAAK

PRIJSLIJST POWDERBROWS